Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Příslušenství > Ochrana proti hmyzu

Ochrana proti hmyzu


ochrana proti hmyzu.jpgSítě proti hmyzu představují nejúčinnější ochranu interiéru proti hmyzu a jsou neodmyslitelným doplňkem.

V období, kdy stoupají teploty, jsou žádoucí otevřená okna a balkonové dveře. Abyste si mohli užít pohodové dny, existuje snadné řešení. Roletové sítě proti hmyzu, otočné a napínací rámy nebo posuvné rámy Internorm, které vám poskytnou optimální ochranu před nežádoucími hosty.

Ochrana proti hmyzu se vyrábí na míru, instalují se přímo na okno nebo do roletové schránky a 
plynule reguluje intenzitu slunečního záření v interiéru, přičemž světlo je rovnoměrně rozloženo v celé ploše okna. Lze navíc kombinovat i s ochranou proti hmyzu.

Otočný rám

otočný rám.jpg

U balkonových dveří doporučujeme použít ochranu proti hmyzu v podobě otočného rámu. Díky zavírání na magnet je možné síťku proti hmyzu jednoduše otvírat a zavírat.


Rolo síť proti hmyzu

rolo síť proti hmyzu.jpg

Jsou montované přímo na okně nebo integrované ve schránce okna. Doléhají těsně na okenní rám. Mají extrémně komfortní ovládání.


Posuvný rám

posuvný rám.jpg

Posuvné dveře s kuličkovými ložisky umožňují snadné otvírání a zavírání. Speciálně pro velkoplošné prvky je posuvný rám k dostání i ve dvoukřídlém provedení.


Upínací rám

upínací rám.jpg

Celoobvodové kartáčové těsnění brání u upínacích rámů, aby se do interiéru dostal hmyz. Montáž usnadňují pružinové závěsné úhelníky.