Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Příslušenství > Protisluneční ochrana

Protisluneční ochrana


Zdvojená okna

zdvojená okna.jpg

Lamelové, plisované nebo neprůhledné žaluzie Duette jsou již integrované přímo v okně mezi tabulemi skla. To je velká výhoda při čištění skla, protože sklo chrání žaluzie před větrem, znečištěním a vlivy povětrnostními. Na přání lze stínící techniku ovládat i bez externího zdroje elektrické energie pomocí pomocí fotovoltaického modelu s akumulátorem. Prostřednictvím I-tec SmartWindow je také možné stínění řídit z chytrého mobilu nebo tabletu.


Předsazená roleta

předsazená roleta.jpg

Rolety naprosto zatemní vaše prostory, zároveň jsou výbornou tepelnou a povětrnostní ochranou. Rolety od Internormu jsou dostupné samostatně nebo již namontované na okně. Je též možnost kombinace s ochranou proti hmyzu.


Okenice

okenice.jpg

Okenice z hliníku se velmi snadno udržují. Nabízíme v provedení v mnoha barvách. Kromě standardní varianty s průběžným panelem můžete vybírat z dalších provedení. Okenice je možné kombinovat s ochrannou proti hmyzu.


Nadokenní minirolety

minirolety.jpg

Nadokenní minirolety jsou kompletně namontované ne okně a speciálně vhodné pro rekonstrukce. Kombinovat s ochrannou proti hmyzu ji též možné.


Vnitřní žaluzie

vnitřní žaluzie.jpg

Vnitřní žaluzie jsou namontované přímo na okenní křídlo. Žaluzii nebo plisovanou roletku si můžete vybrat v mnoha barvách. Kryt žaluzie lze přizpůsobit vnitřní straně okna.


Venkovní žaluzie

raffstóry.jpg

Jsou nejpoužívanějším exteriérovým stínícím prvkem. Zachycují přímé sluneční záření a chrání tak před škodlivými účinky. Technické provedení žaluzie umožňuje plynule regulovat intenzitu slunečního záření v interiéru, přičemž světlo je rovnoměrně rozloženo v celé ploše okna. Lze navíc kombinovat i s ochranou proti hmyzu.