Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Dveře > Vstupní dveře

Vstupní dveře

Vchodové dveře Internorm jsou vždy jedinečné. To proto, že každé vchodové dveře vyrábíme na míru přesně podle vašeho zadání. Vyberete si z pěti systémů hliníkových dveří a dvou systémů dřevohliníkových dveří. Nejprve si zvolíte, zda máte zájem o celoplošné dveřní křídlo nebo o dveře se skleněným výřezem, a dál vybíráte boční díly, kliky, nadsvětlíky, barvy a další.

Vstupní dveře Internorm se pyšní tím, že splňují maximální požadavky na bezpečnost a tepelnou či zvukovou izolaci. Vstupní dveře dodáváme hliníkové nebo dřevohliníkové. Dál si zvolíte elektromotorické ovládání pomocí otisku prstu nebo klávesnici pro zadání kódu.

Hliníkové vstupní dveře

Hliníkové vstupní dveře Internorm nabídnou perfektní ochranu před vloupáním, kterou spojí s nádherným designem. Bezpečnost zajišťuje pětibodové závorování od výrobce KFV. Podle své představy si můžete zvolit barvu, kliky a skla. Uvnitř dveří se skrývají další vrstvy, jejichž úkolem je zajistit co nejvyšší tepelnou a zvukovou izolaci.

Co člověk to jiný vkus. Domy jsou různé a každý má svůj individuální styl. Z toho důvodu nesmíme podceňovat roli vchodových dveří, které zásadním způsobem určují výsledný charakter. Kromě toho působí hliníkové dveře elegantně a hodnotně. Pyšní se dlouhou životností, jednoduché údržbě a odolávají častému výraznému namáhání.

Dřevohliníkové vstupní dveře

Dřevo patří ke klasickým materiálům, ze kterého se dveře vyrábí, a to proto, že působí útulně, vytváří příjemnou atmosféru a hřejivý pocit. Všechna tato kritéria jsou při výběru dveří důležitá, protože právě při vstupu do domu je příjemný pocit vytvářený dřevěnými dveřmi velice důležitý.

Nesmíme ale opomenout skvělou tepelnou izolaci, díky které zapomenete na vysoké náklady za vytápění kvůli tepelným ztrátám. Kombinace dřeva, hliníku a termopěny zajistí dřevohliníkovým dveřím Internorm skvělé hodnoty tepelné izolace Uw a skvělou protihlukovou ochranu. Hliníkový plášť chrání před povětrnostními vlivy a to zaručuje dřevohliníkovým dveřím prakticky neomezenou životnost.

Níže mrkněte na široký výběr vstupních dveří, a nezapomeňte se podívat i na interiérové dveře.

Zobrazit více

dveře

Parametrické vyhledávání

Předchozí 1 3 7 14 20
Zobrazeno 1 - 21 položek z 416
Předchozí 1 3 7 14 20
Zobrazeno 1 - 21 položek z 416