Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Zdvojená okna

Zdvojená okna

Zdvojeným oknům Internorm patří na trhu unikátní postavení. Především kvůli tomu, že stínící technika a ochrana proti nežádoucím pohledům je nainstalována mezi izolační trojsklo a čtvrté sklo. Tato technologie zajistí neporovnatelně snazší čištění, protože čtvrté sklo chrání žaluzie před znečištěním a povětrnostními vlivy.

Další výhody zdvojených oken

Pro některé zákazníky je takové umístění žaluzií velkou výhodou, jelikož okna využijí při rekonstrukci budov, kde nelze umístit venkovní rolety. Díky zdvojeným oknům Internorm se ale nemusí vzdát stínící techniky.

Zdvojená okna Internorm lze vybavit technologií stínění I-tec. Ta s pomocí akumulátoru a solárního modulu ovládá stínící techniku bez externího zdroje elektrického proudu. A díky aplikaci I-tec Smart Window ovládáte stínící techniku jednoduše a pohodlně z tabletu či chytrého telefonu.

Neméně důležitá je i tepelná izolace a akustická ochrana. Zdvojená okna Internorm vynikají i v těchto ohledech. Plasthliníková zdvojená okna KV 440 dosahují hodnoty Uw až 0,64 W/m2K a dřevohliníková zdvojená okna HV 350 dosahují na 0,60 W/m2K. Díky tomu jsou okna více než vhodná pro použití v nízkoenergetických a energeticky pasivních domech.

Všechna zdvojená okna jsou jedinečná

Zdvojená okna dodáváme ze dvou materiálů. Vyberete si mezi dřevohliníkem a plasthliníkem. Stínící techniku pak volíte z lamelových žaluzií, skládaných žaluzií a neprůhledných žaluzií Duette.

Hliníková vrstva u dvojitě skládaných žaluzií Duette prakticky nepropouští světlo a díky tomu dosáhnete téměř dokonalého zatemnění a zamezení nežádoucích pohledů.

Jsou zdvojená okna tím, co hledáte? Podívejte se na ně níže nebo si vyberte jiný typ oken.

Zobrazit více

csm_Tausendsassa_Pvc_a26abcf7cf.jpg

Parametrické vyhledávání

Zobrazeno 7 položek
Zobrazeno 7 položek