Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Plastová okna

Plastová okna

Plastová okna jsou známá a hojně využívaná především kvůli své snadné údržbě, mechanické odolnosti, ochraně proti vlhkosti a nízké tepelné vodivosti. Z těchto důvodů jde o velmi oblíbený materiál na výrobu kvalitních plastových oken.

Plastová okna Internorm vynikají množstvím stylů, ze kterých si můžete zvolit právě ten, který je vašemu srdci nejbližší. Umíme připravit okna s gotickým či půlkruhovým obloukem, okna obdélníková či čtvercová, v malém i velkém provedení a v neposlední řadě u nás najdete možnost bezrámového zasklení.

Inovativní technologie I-tec s mnoha výhodami

Pro všechna plastová okna Internorm platí použití technologie zasklení I-tec, což znamená, že je skleněná tabule přilepená k okennímu křídlu po celém svém obvodu. Díky tomu se oproti jiným oknům dosáhne neporovnatelné funkčnosti, stability, dlouhé životnosti plastových oken a nejlepší možné tepelné i zvukové izolace. Technologie I-tec navíc znamená lepší ochranu proti vloupání.

Plastová okna Internorm vyrábíme déle než 50 let a stále pracujeme na dalším vylepšování. Plast kromě výše zmíněných výhod vyniká i ve vlhkém prostředí. Místnosti se zvýšenou vlhkostí oknům nijak neuškodí.

Níže si vyberte, které plastové okno se vám líbí nejvíc, případně se podívejte na další typy oken.

Zobrazit více

plastová okna

Parametrické vyhledávání

Zobrazeno 8 položek
  • KF310 Ambiente

    Ať už se jedná o plastové okno v klasické bílé barvě nebo s ochranným předsazeným hliníkovým pláštěm, zaoblené hrany křídel a rámů jsou zárukou harmonického a estetického vzhledu.

    Style
    Ambiente

  • KF310 Home Soft

    Díky konstrukční hloubce 71 mm patří toto okno k velmi štíhlým oknům. Zaoblené hrany křídel a rámů skvěle ladí s designovým stylem home soft.

    Style
    Home Soft

  • KF320 Studio

    Díky inovativnímu skleněnému křídlu vytváří KF 320 dojem pevného zasklení, přestože zůstává otvíratelným oknem.

    Style
    Studio

  • KF410 Ambiente

    Zaoblené hrany rámů a křídel vytvářejí harmonické prostředí nejen v případě bílých plastových oken, ale i u oken s předsazeným hliníkovým pláštěm.

    Style
    Ambiente

  • KF410 Home Pure

    Ať už se rozhodnete pro klasické provedení v bílém plastu nebo pro hliníkový plášť odolný vůči povětrnostním vlivům s KF 410 nemůžete udělat chybu.

    Style
    Home Pure

  • KF410 Home Soft

    Plastová okna v bílém provedení patří v designovém stylu home soft ke klasice. S předsazeným hliníkovým pláštěm mohou být tato okna ovšem provedena i v jiných barvách.

    Style
    Home Soft

  • KF510 Home Pure

    Nové okno KF 510 kombinuje inovativní technologii s puristickým designem.

    Style
    Home Pure

  • KF520 Studio

    Nové okno KF 520 kombinuje inovativní design s technickým know-how. Díky jeho skleněnému vzhledu není okenní křídlo zvenku viditelné a nelze jej opticky odlišit od pevného zasklení.

    Style
    Studio

Zobrazeno 8 položek