Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Dveře > Zdvižné posuvné dveře

Zdvižné posuvné dveře

Čím dál oblíbenějšími se stávají prosklené stěny, které se po letmém pohybu rozplynou a spojí váš dům s přírodou okolo něj. Prosvětlený interiér pohladí po duši vás i vaše blízké a hranice domova se posunou o kus dál.

Zážitku z pocitu neomezeného prostoru a volnému výhledu ven z útulného domu se jen tak něco nevyrovná. Právě tohoto každodenního zážitku dosáhnete použitím zdvižně posuvných dveří.

Příroda na dosah ruky

Zdvižně posuvné dveře Internorm se vyznačují jednoduchou manipulací a vyšší komfort zajišťují i nízké prahy. Můžete si vybrat, jaký materiál je pro vás nejvhodnější. Internorm vyrábí zdvižně posuvné dveře plastové, plasthliníkové a dřevohliníkové. Umíme zasklít i velké rozměry s Panorama HX 300.

Rozvíjíme trendy moderní architektury a realizujeme je v nejvyšší kvalitě. Proto si můžete pro váš domov zvolit okna bez rámů, pevné zasklení, celoprosklené rohy, panoramatická okna, prostorné zdvižně posuvné dveře a další. Vhodnou kombinací těchto prvků zrealizujete své představy a sny o maximální otevřenosti domu okolní přírodě.

Díky použitému trojsklu se vám zdvižně posuvné dveře Internorm zalíbí i ve dnech, kdy není úplně hezky, a to díky skvělé tepelné izolaci. Ta je natolik kvalitní, že jsou dveře vhodné pro nízkoenergetické i pasivní domy.

Kontaktujte nás a společně zjistíme, jak vám můžeme pomoci.

Internorm - katalog oken a dveri 2020 Internorm - katalog oken a dveri 2020 Internorm - katalog oken a dveri 2020 Internorm - katalog oken a dveri 2020