Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Zdvižně posuvné dveře

Zdvižně posuvné dveře

Svoboda bez omezení

Moderní skleněná architektura probouzí zcela nové pocity. Stěny mizí jako mávnutím kouzelného proutku a interiér domu se propojuje s okolní přírodou. Internorm nabízí vedle pevného zasklení a zdvižněposuvných dveří z plastu, plasthliníku a dřevohliníku také zasklení velkých rozměrů jako Panorama HX 300.

Prosvětlené prostory vytvářejí vhodné prostředí pro Vás i Vaši rodinu. Velké prosklené plochy rozšiřují obytný prostor za jeho reálné hranice. Vytvářejí nový, nijak neomezený zážitek z prostoru a zároveň umožňují ničím nenarušovaný výhled ven.

Díky oknům bez rámů, pevnému zasklení, celoproskleným rohům, velkorysým zdvižněposuvným dveřím, panoramatickým oknům a speciálním řešením může Internorm nabídnout inovativní řešení pro moderní skleněnou architekturu. Kombinací těchto řešení můžete realizovat své představy o maximální otevřenosti.

Internorm_katalog_oken_a_dveri_2020_21-page-053Internorm_katalog_oken_a_dveri_2020_21-page-054.jpgInternorm_katalog_oken_a_dveri_2020_21-page-055.jpgInternorm_katalog_oken_a_dveri_2020_21-page-056.jpg