Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Dřevohliníková okna

Dřevohliníková okna

Dřevo patří historicky takřka mezi jediné materiály, ze kterých se okna vyráběla. Okno bylo svým způsobem unikát odkazující na mistra tesaře, z jehož ruky vzešlo. Dřevohliníková okna Internorm se vyrábí prakticky výlučně mechanizovaným postupem, ale přesto je na nich znát řemeslné umění.

Dřevěná okna si však nevybíráme jen kvůli historické tradici a pocitu útulnosti, který vzbuzují. Výhodou je i nízká teplená vodivost, vysoká pevnost a stabilita.

Vybíráme jen ta dřeva, která splňují náročná kritéria. Volíme nejlepší a nejpěknější kusy, protože tím dosáhneme rovnoměrné kresby a využijeme vlastnosti daného druhu dřeva. Cílem totiž je to, abychom pro vás připravili co nejkrásnější individualizované dřevěné okno na míru a v nejvyšší kvalitě.

Funkce hliníku na oknech

Dřevo zvenčí chrání hliníkový plášť a termopěna ukrývající se mezi hliníkem a dřevem zajišťuje dokonalou tepelnou izolaci a tím skvělou hodnotu Uw. Ta ukazuje celkový prostup tepla oknem a lze podle ní jednotlivá okna porovnávat.

Výhodou dřevohliníkových a plasthliníkových oken je i to, že mají zvenčí stejný design, a proto si můžete okna těchto dvou typů kombinovat podle svého přání a dům bude působit jednotně. Díky svým parametrům jsou tato okna vhodná pro nízkoenergetické a pasivní domy.

Standardně pro vás připravíme okna z modřínového a smrkového dřeva, ale v případě zájmu nabídneme i ořech, dub a jasan. Vybírat si můžete z nejrůznějších barev. Díky našemu širokému sortimentu si sladíte dřevěná okna s interiérem, podlahami a vnitřními dveřmi.

Koukněte se na výběr dřevohliníkových oken a zvolte si ta pravá pro váš domov.

Zobrazit více

plastová okna

Parametrické vyhledávání

Zobrazeno 7 položek
  • HF410 Ambiente

    Široká nabídka barev a dřeva v nových dřevohliníkových oknech HF 410 Vám nabízí nespočet možností harmonického uspořádání Vašich obytných místností.

    Style
    Ambiente

  • HF410 Home Pure

    Okna a velkoplošná zasklení jsou důležitou součástí Vašeho životního prostoru.

    Style
    Home Pure

  • HF410 Home Soft

    Rafinovaně sladěné barvy nábytku, oken a podlah propůjčují Vašim místnostem unikátní atmosféru.

    Style
    Home Soft

  • HF410 Studio

    Jednotné materiály a barvy v interiéru podtrhují minimalistický styl bydlení a vyzdvihují do popředí mimořádné solitéry.

    Style
    Studio

  • HF510 Home Pure

    Přírodní stavební materiál jako je dřevo dosahuje vynikajících izolačních vlastností a v kombinaci s odolným hliníkovým profilem, který je z vnějším strany, který odolává povětrnostním vlivům.

    Style
    Home Pure

  • HV450 Home Pure

    Obsah pro tuto stránku se připravuje.

    Style
    Home Pure

  • HV450 Home Soft

    Obsah stránky se připravuje.

    Style
    Home Soft

Zobrazeno 7 položek