Fulltext

Drobečková navigace

Úvod > Okna > Plasthliníková okna

Plasthliníková okna

Pravdou je, že nejoblíbenějšími typy oken u nás jsou okna plastová, ale mnoho našich zákazníků si zvolí okna plasthliníková. Mají k tomu dobré důvody. Hliníkový plášť z vnější strany se daleko lépe udržuje a vyrábíme ho v nepřeberném množství barev a struktur.

Plasthliníková okna mají i další výhody. Hliníkový plášť chrání plastový profil před povětrnostními či chemickými vlivy a před působením slunečního záření. Díky tomu předcházíme přílišnému stárnutí oken.

Navíc mají plasthliníková i dřevohliníková okna z vnější strany totožný design. Proto lze na domě použít kombinaci těchto typů a dům vypadá při pohledu z venku jednotně.

Vyrobíme vám plasthliníková okna otvíravá, otvíravě sklopná, nebo jen sklopná. Nabízíme pevná zasklení, balkonové a terasové dveře, velkoplošná zasklení, odstavně posuvné a zdvižně posuvné dveře.

To nejlepší z obou materiálů

Použitím oken Internorm získáte vynikající tepelnou i zvukovou izolaci a vysokou ochranu proti vloupání. Plasthliníková okna v sobě spojují výhody plastu a hliníku, čímž dosahují skvělých hodnot tepelné i zvukové izolace.

Okna Internorm jsou díky těmto vlastnostem vhodná pro nízkoenergetické a pasivní domy.

U nás klademe maximální důraz na dokonalé zpracování a soustředíme se na detaily. Vnímáme potřebu zákazníků, aby plasthliníková okna kromě skvělých vlastností také krásně vypadala. Proto se soustředíme na přesné zhotovení rohů hliníkových plášťů.

Poslední dobou si zákazníci nejčastěji vybírají barvu ušlechtilé oceli či metalického dekoru. Pozadu nezůstávají ani odstíny béžové, hnědé a šedé. Pestrá nabídka barev není vše. Zvolíte si i velikost a tvar, typ kování, kliky, bezpečnostní provedení a stínící techniku.

Podívejte se na náš široký výběr plasthliníkových oken a jistě si z něj vyberete.

Zobrazit více

plastová okna

Parametrické vyhledávání

Zobrazeno 15 položek
  • KF310 Ambiente

    Ať už se jedná o plastové okno v klasické bílé barvě nebo s ochranným předsazeným hliníkovým pláštěm, zaoblené hrany křídel a rámů jsou zárukou harmonického a estetického vzhledu.

    Style
    Ambiente

  • KF310 Home Pure

    Do tohoto nového subtilního okna naši vývojáři integrovali osvědčenou a spolehlivou technologii našich oken Internorm.

    Style
    Home Pure

  • KF310 Home Soft

    Díky konstrukční hloubce 74 mm patří toto okno k velmi štíhlým oknům. Zaoblené hrany křídel a rámů skvěle ladí s designovým stylem home soft.

    Style
    Home Soft

  • KF320 Studio

    Díky inovativnímu skleněnému křídlu vytváří KF 320 dojem pevného zasklení, přestože zůstává otvíratelným oknem.

    Style
    Studio

  • KF410 Ambiente

    Zaoblené hrany rámů a křídel vytvářejí harmonické prostředí nejen v případě bílých plastových oken, ale i u oken s předsazeným hliníkovým pláštěm.

    Style
    Ambiente

  • KF410 Home Pure

    Ať už se rozhodnete pro klasické provedení v bílém plastu nebo pro hliníkový plášť odolný vůči povětrnostním vlivům s KF 410 nemůžete udělat chybu.

    Style
    Home Pure

  • KF410 Home Soft

    Plastová okna v bílém provedení patří v designovém stylu home soft ke klasice.

    Style
    Home Soft

  • KF410 Studio

    Kompletně plošně lícující přechod mezi rámem a křídlem vytváří z KF 410 jednu jednotku.

    Style
    Studio

  • KF510 Home Pure

    Štíhlý okenní rám a vynechání zasklívací lišty na vnitřní straně křídla umožňují velké množství prosklených a tím prosvětlenější obytné prostory, jejichž pozitivní účinky na pohodu a komfort bydlení ještě znatelně zlepšuje prémiová povrchová úprava skla ECLAZ®.

    Style
    Home Pure

  • KF520 Studio

    Nové okno KF 520 kombinuje inovativní design s technickým know-how. Díky jeho skleněnému vzhledu není okenní křídlo zvenku viditelné a nelze jej opticky odlišit od pevného zasklení.

    Style
    Studio

  • KV350 Ambiente

    Navzdory profilovaným hranám okenních křídel a rámů je zdvojené okno KV 350 velmi štíhlé.

    Style
    Ambiente

  • KV350 Home Pure

    Moderní a subtilní zdvojené okno KV 350 přináší hned tři výhody, protože kromě nejlepší protihlukové a tepelné izolace je přímo do okna integrována stínicí technika a ochrana před pohledy zvenčí.

    Style
    Home Pure

  • KV440 Ambiente

    Plošně lícující přechod mezi zaobleným rámem a křídlem je elegantní a zároveň tradiční.

    Style
    Ambiente

  • KV440 Home Pure

    Víc světla navzdory ochraně před sluncem? V tom není u okna KV 440 žádný rozpor.

    Style
    Home Pure

  • KV440 Home Soft

    Plošně lícující přechod mezi rámem a křídlem zkombinovaný s integrovanou stínicí technikou vytváří z KV 440 jednu jednotku.

    Style
    Home Soft

Zobrazeno 15 položek